>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky Qlocktwo - designová elegance

Hodinky Qlocktwo - designová elegance
Chcete být originální na každém kroku? Pořiďte si hodinky, které budete rádi ukazovat na veřejnosti, a které vám hlavně bude každý závidět. A když ne závidět, přinejmenším vás podle nich každý pozná.
04.February.2019

Qlocktwo? Co je to?

Firma Qlocktwo vsadila při volbě designu na jednu jedinou otázku. Jaké by to bylo, kdyby byl čas na hodinkách ukazován slovy? A tím vznikl celý koncept, který následně společnost dále rozvíjela. 

Tak vznikla značka hodinek, která nemají obdoby. Na modelech formy Qlocktwo nenajdete žádná čísla, ale pouze písmena, která vám přesně prozradí, kolik je. Ve své nabídce mají budík, dotykové hodinky, nástěnné hodiny a jejich o mnoho většího bratříčka s rozměrem 180cm. Ty v místnosti opravdu nikdo nepřehlédne.

Originál na vašem zápěstí

Mimo nástěnných hodin a budíků ale geniální koncept času psaného slovy vložila firma i do hodinek na běžné nošení. A právě s řadou Qlocktwo W vyhrála firma soutěž IF Design Award 2019, která je jednou z nejvýznamnějších světových designových soutěží.

Náramkové hodinky jsou prodávané ve dvou velikostech. Ve velikosti 35x35 (W35), a nebo ve větší variantě 39x39 (W39). Zároveň jsou k dostání ve 20 různých jazykových mutacích. Na displeji si můžete zobrazit čas, přesný den, nebo díky nim můžete spustit stopky. 

Na pásek byla jako materiál použita kůže, semiš, nebo guma. Co se barevných variant týče, k dostání jsou samozřejmě klasické černé, hnědé, nebo bílé, ale pro milovníky barevnějších odstínů Qlocktwo přichází i s červenou, zelenou, nebo oranžovou verzí. 

Závěrem

Pokud chcete mít hodinky, díky kterým se stanete nepřehlédnutelnými, pak jsou modely Qlocktwo tou nejlepší volbou. Vyberte si ty, které budou sedět právě vám.