>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky Casio G-Shock – nezničitelný pomocník

Hodinky Casio G-Shock – nezničitelný pomocník
Legendární sportovní hodinky. Mluví se o nich jako o extrémně odolných hodinkách, které vydrží skutečně mnohé. Jsou prý skoro nezničitelné. Že je ještě neznáte? Poznáte!
23.January.2019

O co jde?

Pokud jste opravdu akční člověk se spoustou aktivit, a pokud navíc většina vašich aktivit je směřována ven do terénu, musíte také dobře vědět, že budete potřebovat hodinky, které všechny tyhle věci zaručeně vydrží. Které budou odolné, a kterým jen tak nějaký terén vadit nebude. 

A přesně pro takové aktivity jsou navržené hodinky G-Shock od značky Casio. Byly vyvíjeny s tím, aby vydržely veškeré sportovní aktivity a aby přežily ve zdraví pohyb v terénu. Nejsou nijak těžké a jsou velmi odolné vůči pádům a jiným nárazům i vůči vibracím. 

Jsou dokonce vybavené minerálním sklíčkem a samozřejmě jsou zaručeně vodotěsné. Z pěkných praktických funkcí je pak třeba vyjmenovat osvětlení ciferníku, stopky, nebo třeba možnost výběru ze světových časů. Ale to není vše. Čím vyšší řada, tím více funkcí.  

Jaké je možné sehnat?

Casio rozdělilo všechny modely hodinek G-Shock do tří kolekcí, z nichž každá ještě obsahuje několik modelových řad. Tak existuje kolekce Basic, do které spadají modelové řady Original a G-Steel, která – jak název napovídá – je vyrobena z oceli. Hodinky z kolekce Basic jsou opravdu pro běžného uživatele, který zkrátka chce jen trochu odolnější hodinky. Jsou cenově dostupné a nabídnou jen ty nejzákladnější funkce. 

Kolekce Master of G už je kolekce určená pro profesionály a pro ty, co prostě chtějí (a nebo potřebují) pořádně nadupané hodinky. Hodinky z této kolekce jsou už speciálně pojmenované, aby na ně opravdu každý slyšel. Tato kolekce je určena pro záchranáře, vojáky, výsadkáře, policisty a další podobné profesionály, kteří potřebují hodinky nabité nejnovějšími a nejpropracovanějšími funkcemi. A navíc hodinky, které vydrží i v těch nejdrsnějších a nejméně vhodných podmínkách. Samozřejmostí je třeba u kolekce Hybrid synchronizace času pomocí GPS a R/C.

Ale kdyby vám náhodou i to bylo málo, je tu ještě kolekce MT-G & MR-G, která je úplně nejnadupanější ze všech. Lepší technologie, než ty použité u hodinek z této kolekce, zkrátka u žádné jiné kolekce Casia nenajdete. 

Tak co? I vy potřebujete opravdu odolné hodinky? Právě jste jedny našly!