>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Recenze hodinek Rosefield – The Tribeca

Recenze hodinek Rosefield – The Tribeca
Holandský minimalismus a moderní nádech newyorského volnomyšlenkářství. To vám nabídne modelová řada The Tribeca hodinářské firmy Rosefield. Ale to není vše. Co ještě v sobě hodinky skrývají? Dámy, pojďte to zjistit spolu s námi!
03.January.2019

Kombinace toho nejlepšího

Model Rosefiled The Tribeca podle slov samotného výrobce kombinuje oblíbené součásti ze tří dalších modelových řad firmy Rosefield. Jedinou změnou je zmenšení hodinek. Ty tak mohou nabídnout ciferník o velikosti 33mm, díky čemuž jsou hodinky ještě jemnější.

Pokud tedy neholdujete velkým a dobře viditelným hodinkám, model The Tribeca by mohl být pro vás ten pravý.

Vybavenost

Hodinky pohání odolný japonský quartzový strojek a vše je skryto v pouzdře z kvalitní oceli. Samozřejmostí je dokonce i voděodolnost, která je udávána na 3 ATM. 

Abyste se nemuseli bát, že se hodinky nějak poškodíte, jsou vybaveny minerálním sklíčkem. A kdyby se přeci jen něco stalo, na všechny kousky firma dává dvouletou záruku. 

Design

Design je, stejně jako u všech hodinek této značky, minimalistický, ale zároveň velmi elegantní. Na ciferník nejsou vyobrazena čísla, ale pouze čárky. Hodinky dále mají buď zlaté, nebo stříbrné pouzdro a černý, nebo čistě bílý ciferník.

Model je ještě doladěný buď koženým páskem, nebo páskem z nerezové oceli. Nejlepší ze všeho ale je, že pásky jsou jednoduše vyměnitelné, a proto si můžete ke svým hodinkám koupit ještě další pásky do zásoby a střídat je dle libosti a podle vaší aktuální nálady. 

Výběr dalších pásků je velice obsáhlý. Seženete mezi nimi jak výrazné barvy, tak barvy střídmější, a dokonce mezi pásky najdete i pásek zdobený jemným vyšívaným vzorem.