>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Stylová novinka - náramky Cluse

Stylová novinka - náramky Cluse
Nejenom hodinkami můžete ozdobit vaše zápěstí, nově jsme si pro vás přichystali i náramky Cluse, které si perfektně rozumí s vašimi oblíbenými doplňky a moc jim sluší vrstvení.
26.November.2018

CLUSE pochází z pulzujícího srdce Amsterdamu. Jde o velmi rychle rostoucí značku, která byla založena roku 2009. Specializují se na módní stylové hodinky a bižuterii. Díky jednoduchým liniím, prémiové kvalitě a zkušeným hodinářům v amsterdamském studiu CLUSE máte jistotu, že se jejich kousky se stanou nadčasovým doplňkem, který dokáže pozvednout každý outfit a jen tak nevyjde z módy.

Cool náramky z dílny CLUSE

Podívejte se, co jsme si pro vás připravili. Třeba minimalistický náramek s mramorovým hexagonem. Bude vypadat na zápěstí  perfektně jak samotný, tak i s hodinkami.

A u šestihranu ještě zůstaneme, protože tomuhle náramku ESSENTIELLE jen tak neodoláte. Máme ho hned ve třech barvách, abyste si mohli vybrat podle sebe. Máte raději zlatou, růžovozlatou nebo stříbrnou..?

Minimalismus a jednoduchost

V bižuterii už dávno nefrčí trend přehnané okázalosti a výrazných doplňků. Naopak se do popředí probojovala jednoduchost a minimalismus, který dává mnohem větší volnost v kombinování a mixování oblíbených doplňků. Náramky můžete vrstvit, jak je vám libo, nebo jim nechat prostor samostatně. Dokonce se nebojte vyzkoušet i různé odstíny kovu, vypadá to neokoukaně. Náramky jsou buď ze stříbra, pozlaceného stříbra nebo růžově pozlacené mosazy, takže jde o kvalitní bižuterii, která se jen tak neobnosí a zachová si svůj lesky i barvu. Všechny náramky z kolekce najdete tady. Vybrali byste si..?