>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

WeWOOD – podzimní splynutí s přírodou

WeWOOD – podzimní splynutí s přírodou
Přišel podzim, stromy se předhání v tom, který se lépe zbarví, a tak je na čase, abyste i vy s podzimními hrátkami splynuly. Není to nic těžkého. Máme tu pro Vás radu. Stačí si totiž vybrat ty správné hodinky. A hodinky WeWOOD jsou v tuto chvíli ideální.
22.October.2018

Hodinky, které sází stromy

Všechno začalo v roce 2009 ve Florencii. Dalo by se proto s lehkou nadsázkou konstatovat, že se tu zrodila nová renesanční myšlenka, která dala hodinářství trochu jiný směr. Hodinky WeWOOD jsou vyráběny z recyklovaných materiálů (především dřeva), což z nich dělá „eco-friendly“ hodinky.

Firma WeWOOD Vám tak může nabídnout hodinky, které v sobě nemají žádné toxické, nebo umělé materiály. A to ještě není vše. Za každé prodané hodinky firma iniciuje zasazení jednoho stromu. To, že tato myšlenka skutečně funguje, potvrzuje fakt, že tímto způsobem bylo vysazeno již 604 475 stromů.

Firma také spolupracuje s organizacemi, které mají vysazování stromů jako hlavní náplň své činnosti, jako třeba s organizací Trees for the Future. Jedním z hlavních cílů firmy je vysadit do roku 2020 jeden milion stromů.

Na podzim ideální

Že jsme Vás ještě nepřesvědčili, že hodinky WeWOOD zaručeně musíte mít? Nevadí. Tak čtěte dál. K podzimnímu období jsou dřevěné hodinky jako dělané. Příroda je během podzimu plná barev, a tak byste měli být i vy. Navíc, když si hodinky koupíte, budete mít jistotu, že za nějaký čas bude na světě jeden další strom, který se bude moct na všech těch barvách a krásách podílet.

Vybarvěte se

Díky hodinkám WeWOOD budete hrát všemi barvami. Zamilujete si je, protože takový výběr různých designů a barevných kombinací, se jen tak nevidí. Máte rádi tmavé barvy? Prosím. Je libo něco světlejšího? Žádný problém! Něco neotřelého? Také si něco najdete! Zkrátka každý objeví to své.

Většinou mají modely ciferník kulatý, ovšem najdou se i hranaté kousky. Pásky jsou dřevěné, kožené, či nylonové. A co se designu týče? To už se musíte podívat sami. Ale můžete si být jisti, že bude zaručeně přírodní! Protože dřevo samotné je jeden dokonalý originál, který už vytváří dokonalý design sám o sobě, bez jakékoliv velké pomoci.