>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Recenze hodinek TRIWA - Nevil

Recenze hodinek TRIWA - Nevil
Švédská značka Triwa obecně ráda pracuje s klasikou. To, co funguje, nemění. Mění jen konkrétní malé detaily, aby to, co je funkční a propracované, bylo ještě o chlup dokonalejší. V úvodu k modelu „Nevil“ pak píše, že přesně takový postup zachovala i zde.
09.October.2018

Kůže, nebo ocel?

Hodinky Triwa Nevil jsou tedy také jen upravenou verzí klasického a osvědčeného chronografu. U tohoto modelu pak firma pracovala převážně s designem, kterému jemnýmiúpravami pomohla k nadčasovosti.Proto je možné dostat Triwa Nevil ve dvou variantách. Buď ve variantě celoocelové, nebo v originální variantě s kvalitním koženým páskem. 

Vybavenost

U obou verzí je pouzdro vyrobeno z kvalitní nerezové oceli a obě jsou stejně tak vybavené a poháněné quartzovým strojkem Miyota OS21, s frekvencí 32,768Hz.

Co se funkcí týče, tak na tomto modlu nesmí chybět ukazatel 12/24, datumovka, ani stopky. Samozřejmostí je také voděodolnost, která je zrovna zde upravena do 100 metrů. Nemusíte se ale ani bát, že by jim ublížil nějaký prudký déšť.

Sklo je minerální, což Vám v mnohém usnadní nošení. Rozhodně sklíčko jen tak nepoškrábete, a Vaše hodinky budou jistě dlouho bez poskvrny i ve chvíli, kdy na ně nebudete dávat úplně 100 % pozor.

Velikost ciferníku je 42 mm, nebo 40 mm a tloušťka pouzdra je 10,7 mm. To Vám zaručí, že na čas uvidíte opravdu bez problémů. Šířka řemínku je 20 mm, díky čemuž na něm pěkně vynikne design a barva.

Design

Vzhled je velmi jednoduchý, ale 100 % funkční a hlavně, jak už bylo řečeno, nadčasový. Hodinky můžete vzít naprosto kamkoliv, k jakékoliv příležitosti. Nikdy neurazí. Triwa Nevil jsou k dostání s různými barevnými variantami a barevnými kombinacemi ciferníku, ale stejně tak s různými barevnými variantami pásků.