>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Nové modely značky MVMT

Nové modely značky MVMT
Novinky jsou všude kolem nás. A tak není divu, že se nějaké najdou i u značky MVMT. Nyní totiž přichází se zcela novými modelovými řadami s názvy Blacktop a Bloom. Už jen samotný název poukazuje na to, že se bude velmi pravděpodobně jednat o něco svěžího a elegantního zároveň.
26.September.2018

Klasika oděná do nového hávu

Firma MVMT je známá především tím, že se specializuje na hodinky vyrobené z kvalitních materiálů, ale zároveň dává pozor na to, aby všechny modely značky MVMT měly takovou cenu, aby si je mohl dovolit pořídit co nejširší okruh lidí. 

Hlavní myšlenkou značky MVMT je zkrátka vytvoření společnosti milovníků hodinek skrz naskrz zeměmi. Také všechny své hodinky ladí spíše do jednoduchých, nevtíravých barev. Hlavním cílem je elegance a jednoduchost a ne příliš výrazné barevné kombinace. A i když se toho drží i u zmiňovaných dvou nových řad, přeci jen přišla značka s malinkou změnou. 

Bloom – rozkvetlé do barev

Ač se nejedná o žádné odvážné barevné kombinace, přeci jen kolekce Bloom přichází s barevnými pásky, a to sice mimo tří modelů z této řady, které mají pásek vyrobený z nerezové oceli. Jinak ale modely s koženým páskem - ghost iris, guilded lilac, burnt poppy a sterling Daisy – už si hrají s barvami více.

I když jsou to stále barvy jemné, pastelové, už jsou to barvy. Béžovou a šedou zde vyměnili za žlutou, oranžovou, modrou a lila. 

Blacktop – černá je dobrá

Kolekce Blacktop vsadila zase na přesný opak. Převážně zde použitou barvou je černá a různé odstíny šedé. Hodinky opět mají buď kožený pásek, nebo pásek z nerezové oceli. Ale jak se říká, vždy existuje nějaká výjimka potvrzující pravidlo. A tak se stalo, že i v kolekci Blacktop najdete dva modely, které mají svůj kožený pásek znovu béžový. 

Klasika a zase klasika

Kdo má rád hodinky, které se hodí na každou událost, které neurazí, a které může 100% vzít do společnosti, tak ho rozhodně značka MVMT nezklame. I nové modelové řady se drží střídmých barev a jednoduchého designu, bez zbytečných příkras.