>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Unikátní rozhovor se zakladatelem značky Mr. Jones

Unikátní rozhovor se zakladatelem značky Mr. Jones
Hodinky této britské značky nepřehlédnete. Jsou originální, s vlastním rukopisem a hlavně typickým britským smyslem pro humor. Londýnská značka Mr Jones Watches je jednou z nejextravagantnějších na trhu. Nesledují trendy ani se jimi neřídí. Zaměřují se na navrhování neobvyklých hodinek, které umí vyprávět svůj příběh, začínají konverzace s druhými a jednoduše vykouzlí úsměv na tváři.
12.September.2018

Londýnská firma Mr. Jones watches ve svém portfoliu píše, že věří, že hodinky mohou dělat mnohem víc, než jen ukazovat čas. A to nám taky dokazuje svým nápaditým designem, který má hlavně bavit. Protože jednoduchých a fádních věcí kolem sebe máme až příliš, tak proč si to občas nepřibarvit.

Povězte nám něco bližšího o značce Mr. Jones?

Vyrábíme hodinky, které jsou jedinečné, které nikdo jiný nedělá. Máme prostě svůj vlastní styl, který nikoho nenapodobuje.

Proč jste si vybrali hodinky, které si hrají s designem a nápadem a kdy jste značku vůbec založili?

Hodinky mi připadaly jako opravdu zajímavý produkt. Je to jeden z nejčastějších šperků, který muži nosí a přesto je většina z nich neuvěřitelně konzervativní. Převážná část značek hodinek mi vůbec nic neříká, a tak jsem si myslel, že se pokusím vytvořit něco svého, zajímavějšího.

Doufali jsme pevně v to, že to ostatní zákazníci cítili stejně jako já, to byl rok 2007 a nyní o 11 let později jsme jako značka mnohem silnější než předtím, takže jsem to takto tenkrát nevnímal pouze já sám.

Kde pro své hodinky hledáte nejčastěji  inspiraci?

Všude, i když to zní, jako bych byl neuvěřitelný snílek, není to tenhle případ. Skvěle na to pasuje citát od Picassa: "inspirace existuje, ale musíme s ní umět pracovat".

Jak moc bylo těžké navrhnout a vyrobit hodinky s jedinečným designem úplně od začátku?

Předcházelo tomu hodně výzev. Jako úplně první před samotnou výrobou nás čekalo najít ty správné dodavatele a s jejich pomocí pak vyrobit první modely. Později v roce 2012, když jsme začali produkovat více hodinek, nás čekala další výzva, jak se naučit vyrábět to, co chceme.

Máte dnes na sobě hodinky? Popíšete nám jaké a proč jste si je vybral?

Moje hodinky mají na ciferníku obrázek slunce a měsíce. Jsou s mechanickým strojkem a ve větším pouzdru. Doufáme, že tenhle model budeme schopni vypustit ven již na podzim tohoto roku. 

Který model hodinek je dosud váš oblíbený a proč?

Tak na to je nemožné jednoznačně odpovědět. Mám rád všechny hodinky, které v Mr. Jones vyrábíme. Z různých důvodů jsem si oblíbil všechny a bylo by těžké vybrat takové, které se mi nelíbí nebo líbí méně.

Co bude dalšího u Mr. Jones? Co můžeme očekávat v příštích měsících?

Pořád se snažíme prosadit nová produkční místa zde v Londýně. Pracujeme také na některých nových technikách, které doufám zaimplementujeme do výroby hodinek snad ještě během tohoto roku.