>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Olivia Burton - Hodinky pro moderní romantičku

Olivia Burton - Hodinky pro moderní romantičku
Doplňky podtrhují celkový outfit a dotváří ho k dokonalosti. Jedním neodmyslitelným prvkem jsou právě hodinky. Takové, které přesně vystihují vaši povahu. Pokud vás nebaví strohost, přílišný minimalismus a absence barev, zamilujete si britskou značku Olivia Burton.
14.August.2018

Stvořena pro všechny romantické duše, snílky a kreativce. Nechcete zapadnout s davem a nebojíte se se ukázat, že máte svou něžnou stránku? Pak těmhle hodinkám určitě neodoláte.

Zatímco všechny ostatní značky sází na trendy minimalismu, šarmantní Olivia jde proti proudu. A proto v jejích modelech najdete motivy květin, rostlin, motýlů, vážek i ptactva v pastelových tónech, přírodních barvách i v luxusním zlatém nebo stříbrném provedení. 

Originální kousky s precizním zpracováním. Všechno, jen ne nuda. Hodinky téhle značky se stanou nepostradatelným šperkem, který ozdobí vaše zápěstí. Moc dobře totiž víme, že hodinky jsou více než praktickou, stylovou záležitostí. 

Kde začal příběh Olivie Burton?

Když se sejdou dvě nejlepší kamarádky, které navíc dělaly 15 let nákupčí u známých módních domů, nemohlo z toho vzniknout nic jiného, než úspěšná fashion značka. Obě se setkaly první den na londýnské Fashion collage a od té doby jsou stále spolu jako nejlepší kamarádky i byznysmenky. Pojila je jak láska k módě, společné zájmy i profesní dráha.  Lesa Bennett a Jemma Fennings zatoužily mít vlastní značku stylových hodinek. Jiných, krásných, připomínajících malé umělecké dílo.

V roce 2011 ukončily svou úspěšnou kariéru nákupčích a pustily se do vlastního byznysu. Značka je pojmenovaná po tetě Lesy, pro kterou byla Olivia velmi silnou ženou se spoustou životní energie a lásky. Je pro ní stále neutuchající inspirací, díky které začaly vyrábět hodinky doslova od kuchyňského stolu.

První kolekce byla představena hned rok poté. Inspiraci hledala Jemma a Lesa na trzích se starožitnostmi, v umění a ve všem krásném, co kolem sebe viděly. Od začátku bylo jasné, že z jejich dílny vzniknou samé kreativní a originální kousky. 

Tento a další výběr modelů značek Olivia Burton seženete pohodlně online na 24time.sk Internetový obchod funguje na českém trhu od roku 2013, nyní i na Slovensku a od té doby se neustále rozrůstá o nové a zajímavé značky z celého světa. Díky tomu si nejen čeští, ale teď i slovenští zákazníci mají možnost vybrat ze stovek modelů na jednom místě.