>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

MONDAINE - Švýcarská preciznost v každém detailu

MONDAINE - Švýcarská preciznost v každém detailu
Švýcarská značka Mondaine vznikla již v roce 1951 jako oficiální výrobce hodin pro Švýcarské státní dráhy. Inženýr Hans Hilfiker vytvořil patentovaný originální návrh vzhledu nádražních hodin, které se svým funkčním a přitom geniálně praktickým designem staly známé po celém světě.
08.October.2017

Značku definuje jednoduchost a nezaměnitelný rukopis produktů. V roce 1986 přetvořila značka své legendární hodiny i do podoby náramkových hodinek. Vzniklo spojení originálního designu značky a precizního švýcarského řemesla. Od té doby vzrostla obliba hodinek Mondaine nejen v Evropě, ale i v USA a na východě.

Tvrdá práce nadaného Hanse se přinesla své úspěchy po celém světě. Když v roce 1986 předvedl náramkovou verzi hodin Mondaine, získal jejich skvělý design hned několik cen. V Německu byl ověnčen oceněním Design Plus. Kromě toho získala značka také bronzovou cenu švýcarského klubu umělců. Hodinky byly vystaveny v Muzeu moderního umění v New Yorku. A zmínku určitě stojí i fakt, že byl Hans Hilfiker hodnocen Sirem Terencem Conranem v Londýnském muzeu designu, který si získal jeho úctu. Původní design nádražních hodin s nezaměnitelnou červenou sekundovou ručičkou nese řada Mondaine SBB stop2Go a EVO.

Značka ale nečerpá pouze ze svých původních úspěchů. Naopak se stále vyvíjí a zavádí inovace, které jdou s aktuální dobou. Např. vychytávky ve svých Smartwatch. Z nejnovějších technologií, např. importovala do náramkových hodinek bezkontaktní platební čip. Ten má velikost jako telefonní SIM karta a je zabudovaný v pásku pro pohodlné placení bez nutnosti nosit s sebou platební kartu nebo celou peněženku.

Okuste dlouholetou tradici a švýcarskou preciznost prověřenou časem. Kvalita a styl, který se pozná na první pohled. Mondaine je švýcarská ikona v luxusním obalu.