>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

VOID - Nespoutaný švédský cit pro design

VOID - Nespoutaný švédský cit pro design
Švédskou značku se sídlem v Honkongu založil návrhář David Ericsson v roce 2008 původně jako svůj vedlejší projekt, zatímco pracoval jako inženýr.
17.July.2017

Poté, co absolvoval magisterský titul v oboru strojírenství v Královském technologickém institutu ve Stockholmu, se Ericsson postupně přesunul k návrhům produktů, a tak začala etapa VOID watches. To, co bylo na začátku jen pouhým koníčkem, se pro něj stalo prací na plný úvazek a nakonec i dobře fungující společností.

VOID reprezentuje švédský minimalistický design. Jednoduchost je jádrem celé filozofie značky. Geometrické tvary, základní barvy, čisté linie, strohý a přesto specifický styl. Preferuje jednoduché tvary a ty nejkvalitnější materiály. Dbá na všechny detaily a nezná kompromisy, hlavně co se týče zpracování svých produktů. Hodinky VOID si oblíbíte pro jejich univerzálnost. Nejsou okázalé, ale elegantní a budou se hodit na každodenní nošení.

V roce 2008 vytvořil David Ericsson soupravu čtvercových hodinek, která se později stala známou jako ikonická předloha k modelu V01, se kterým se VOID zapsal do paměti. První čtvercové nerezové LCD hodinky se tehdy vyrobily v počtu jen 500 kusů. A protože byli s tímto modelem úspěšní, pokračovali ve výrobě vylepšené verze s podsvíceným displejem. Model V01 byl jako čerstvý vítr mezi klasickými hodinkami. Rázem se staly designovou záležitostí, po které prahla generace, jež není svázána stereotypem, ale chce se odlišit, chce působit originálně a jedinečně.

Pokud hledáte neotřelé hodinky, které nenesou značku masového výrobce a přitom je pro vás na prvním místě kvalita, budou pro vás VOID to pravé.