>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Industriální design hodinek LEFF

Industriální design hodinek LEFF
Nizozemská značka založená talentovaným Richardem Hutten v roce 2011. Richard Hutten absolvoval Akademii průmyslového designu v Eindhovenu v roce 1991. Ve stejném roce založil vlastní designové studio. Je jedním z nejvíce mezinárodně úspěšných holandských designérů. Holandský význam tohoto slova znamená dělat něco, co se jiní neodváží.
07.July.2017

LEFF nejprve debutoval s interiérovými hodinami, než se dostal produktovým řadám hodinek. Chtěli vytvořit něco víc, než hodiny. Šperk a designový kus, který bude mít širší význam, než jen ukazovat čas. Věří, že hodiny jsou dokonalým příkladem funkční krásy. Představují technický nástroj, který má ale současně potenciál stát se uměleckým dílem. LEEF usiluje o posouvání hranic. Mění způsoby, kterými se postupovalo doposud a hledají inovativní metody. LEFF je záruka holandského designu a tradice hodinářského řemesla.

Přistupují k návrhu hodinek nejen jako produktu, který vám ukáže a zobrazí čas, ale mnohem více jako k designovému šperku, kterým si ozdobíte své zápěstí. A přesně podle toho vypadají i jejich modely. Minimalistické, v základních barvách, někdy celé monochromatické, přesto originální s jasným rukopisem značky. Se stejným přístupem se LEFF pustil do produkce stolních a nástěnných hodin. Opět se drží své mise, že i takový předmět, jako jsou pouhé hodiny zobrazující čas, nemusí být jen čistě funkční věcí, ale může přinést do místnosti styl a design s holandským rukopisem značky.

Kromě hodin a hodinek má LEFF v portfoliu i designové reproduktory. Staly se tak perfektním bytovým doplňkem k modelové řadě hodin. LEFF při výrobě spojil dvě hlavní strategie. Mít co nejlépe technicky vychytaný produkt a perfektní produktový design. Obojí se značce podařilo.

Vypadá to, jakoby, značka uspěla ve všem, s čím přijde na trh. Jsme zvědaví na jejich další počiny. Vy zatím můžete objevovat krásu jejich náramkových hodinek a hodin s originálním designem, který vás jen tak neomrzí.