>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky PICTO - Moderní umělecké dílo

Hodinky PICTO - Moderní umělecké dílo
Dánská značka PICTO byla vytvořena ještě v době hippies. Stojí za ní Steen Georg Christensen a Erling Andersen, kteří PICTO založili již v roce 1984. V době, kdy každý byl zaneprázdněn a heslem bylo "čas jsou peníze", a "počítá se každá minuta". Oba tvůrci šli v diametrálně opačném směru, než byla jejich současná doba.
21.May.2017

Stejně jako piktogram, je PICTO znázorňující. Jednoduchý minimalistický design neukazuje minuty a hodiny tak, jak jste zvyklí. Technické řešení PICTO hodinek je unikátní. Hodina je označena tečkou na rotujícím číselníku, zatímco minuty jsou zobrazovány konvenční ručičkou, tak jak ji znáte u klasických hodinek. Nový způsob zobrazení času vás bude bavit.

Absence ciferníku s minutami, ručičkami zobrazující čas a datum, vám vynahradí široká paleta barev. Od červené, akcenty modré, zlaté, nebo stříbrné. Monochrome kolekci si zase oblíbí milovníci bílé, černé a šedivé. Na výběr máte mezi koženým, silikonovým, denimovým nebo kovovým řemínkem. Pouzdro je z nerozové oceli a s japonským strojkem Miyota.

PICTO je pro hravé duše, které nechtějí být svazovány konvencemi a zvyklostmi. Nebojí se ukázat jiný názor a svou odlišnost. Pokud je budete nosit na zápěstí, stanou se předmětem zájmu ostatních, využijte toho ve svůj prospěch. PICTO je jen začátek.